Που μπορεί κάποιος να δει τα προϊόντα από κοντά;

Μπορείτε να δείτε όλα τα προϊόντα μας από κοντά στο κατάστημά μας, που βρίσκεται Κύπρου 12 στο Μοσχάτο, κλείνοντας ένα ραντεβού μέσω e-mail στο ….

Τι γίνεται σε περίπτωση που κάποιος έχει απορίες σχετικά με την προστασία των έργων τέχνης;

Κατά τη διάρκεια του ραντεβού μας θα χαρούμε να σας προσφέρουμε συμβουλές και εξατομικευμένες προτάσεις, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, για την καλύτερη δυνατή προφύλαξη των έργων τέχνης σας.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για αυτή τη διαδικασία;

Ο χρόνος για τη σωστή διεξαγωγή της πλαισίωσης και προστασίας κάθε έργου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Εκτός από πολύ σπάνιες περιπτώσεις το πιο σύνηθες χρονικό διάστημα που χρειάζεται είναι μια εβδομάδα με δέκα ημέρες.

Υπάρχουν μόνο κορνίζες και τζάμια προστασίας;

Εκτός από μια τεράστια ποικιλία σε κορνίζες και τζάμια προστασίας, στη “La Cornice” θα βρείτε μια πλειάδα από άλλα προϊόντα όπως ειδικά τζάμια, πασπαρτού, matboard, καθρέπτες κ.α.

Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα προστασίας προσφέρονται μόνο για πίνακες;

Όχι, εκτός από πίνακες στη “La Cornice” αναλαμβάνουμε την πλαισίωση και προστασία αφισών, έργων ακουαρέλας ή μεταξοτυπίας, καθρεπτών, αλλά και προσωπικών αντικειμένων συναισθηματικής αξίας, όπως για παράδειγμα διπλώματα ή μουσικά όργανα. Τέλος, παρέχουμε λύσεις και για σπάνια συλλεκτικά αντικείμενα που είναι σημαντικό να προφυλαχθούν στο μέγιστο βαθμό.